top of page
DSC02773.jpg

ENDLESS SUMMER, topmaterialen

Het ENDLESS SUMMER outdoor meubel wordt volledig op maat en in België geproduceerd. Alle materialen zijn van topkwaliteit. Naast de esthetische factor hebben we gedacht aan de duurzaamheid van deze cosy cocon.

We sommen de materialen graag even voor jou op.

padoek.jpeg
Massief Padouk hardhout

De tafel, banken en schommels zijn gemaakt uit Padouk.

Padoek- of Padouk behoort tot de meest duurzame hardhoutsoorten ter wereld. De boom groeit in West-Afrika en kan tot 40 meter hoog worden. Deze oorspronkelijk koraalrode houtsoort kenmerkt zich door een mooie natuurlijke vergrijzing, waarbij de nerfstructuur ook na de vergrijzing nog mooi zichtbaar blijft. Padoek wordt gezien als een luxueuze houtsoort met een grote hardheid en duurzaamheid

pexels-anil-sharma-10474860.jpg
Gepoederlakte inox

Het frame van dit meubel is een gepoederlakte inox trapezium constructie. Doordat poedercoating uitgehard wordt in de oven is deze coating zeer sterk en slijtvast. Deze coating is in vergelijking met andere coatings ook milieuvriendelijk. Inox is roestvrij staal, dus  weersbestendig en vraag weinig onderhoud. Dankzij de poederlak krijg je ook een natuurlijke look die perfect past bij dit concept.

zwart zeildoek.jpeg
Waterdicht en UV bestendig zeildoek

Het zeildoek, dat je beschermt voor zon en regen is vervaardigd uit een stevige kwaliteit, 100% waterdicht en UV bestendig.

Dit zeildoek is op die manier bevestigd dat het ook gemakkelijk kan afgenomen en teruggehangen worden. Het zeil is ook volledig afwasbaar.

bottom of page