top of page
Endless summer (Beelden Ardennen) 24_edited.jpg

ENDLESS SUMMER, topmaterialen

Het ENDLESS SUMMER outdoor meubel wordt volledig op maat en in België geproduceerd. Alle materialen zijn van topkwaliteit. Naast de esthetische factor hebben we gedacht aan de duurzaamheid van deze cosy cocon.

We sommen de materialen graag even voor jou op.

padoek_endless summer
Massief Padouk hardhout

De tafel, banken en schommels zijn gemaakt uit Padouk.

Padoek- of Padouk behoort tot de meest duurzame hardhoutsoorten ter wereld. De boom groeit in West-Afrika en kan tot 40 meter hoog worden. Deze oorspronkelijk koraalrode houtsoort kenmerkt zich door een mooie natuurlijke vergrijzing, waarbij de nerfstructuur ook na de vergrijzing nog mooi zichtbaar blijft. Padoek wordt gezien als een luxueuze houtsoort met een grote hardheid en duurzaamheid

afwerking_endless summer
Gepoederlakte inox

Het frame van dit meubel is een gepoederlakte inox trapezium constructie. Doordat poedercoating uitgehard wordt in de oven is deze coating zeer sterk en slijtvast. Deze coating is in vergelijking met andere coatings ook milieuvriendelijk. Inox is roestvrij staal, dus  weerbestendig en vraag weinig onderhoud. Dankzij de poederlak krijg je ook een natuurlijke look die perfect past bij dit concept.

afdekking_endless summer
Waterdichte en UV bestendige overkapping

De overkapping met strak screen, die jou beschermt tegen zon en regen is vervaardigd uit een stevige kwaliteit, 100% waterdicht en UV- en weerbestendig. Het zonweringsdoek van Sunconfex is een veredeld kwaliteitstextiel die beschermt tegen hitte, zon en neerslag.

De overkapping is makkelijk afwasbaar.

Beem Heatsail_endless summer
BEEM by Heatsail: tijdloos en multifunctioneel

Deze BEEM by Heatsail is een buitenverlichting met verwarming en verkoeling/verneveling die afzonderlijk regelbaar zijn met afstandsbediening. Dit designelement is 100% elektrisch en werkt op FAR-infraroodtechnologie met een laag energieverbruik! . Het gepoederlakt hoogwaardig aluminium is roestvrij, weerbestendig en nagenoeg onderhoudsvrij. Dit verwarmingselement zorgt voor een comfortabele warmte zonder rode gloed. Deze blikvanger is ontworpen en gemaakt in België.

bottom of page