top of page
DSC02781.jpg

ENDLESS SUMMER, all season Belgian outdoor comfort.

Deze outdoor cosy cocon kreeg de toepasselijke naam ENDLESS SUMMER. Dankzij het doordachte concept kan je met dit meubel elke dag samen met vrienden, met het gezin of gewoon even alleen cosy genieten van de buitenlucht, de omgeving en de natuur. Ontdek hier de faciliteiten die van dit meubel een all weather cocon maken. Gezellig buiten keuvelen en tafelen, ook op een druilerige of frissere dag of avond.

Voor stralend zomerweer

Tafelen in de brandende zomerzon houdt niemand lang vol en is bovendien helemaal niet zo gezond. Dankzij de UV en weerbestendige overkapping zit je steeds in een aangename schaduw. Krijg je het even te warm? De vernevelingsfunctie in het BEEM by Heatsail element zorgt voor de nodige verkoeling.

icoon_sunlight_endless summer
icoon_avond_endless summer

Dag én nacht

Ook al meegemaakt dat je op een gezellige zomernacht naar binnen moest omdat het te donker werd? Dankzij de dimbare verlichting in het BEEM by Heatsail verwarmingselement kan je in deze ENDLESS SUMMER tot in de vroege uurtjes blijven keuvelen.

We houden het warm

Het elektrisch Beem by Heatsail verwarmingselement met FAR-infraroodtechnologie en de overkapping zorgen voor een gezellige warmte. Dankzij de schuin uitlopende vorm blijft de warmte ook beter 'gevangen' binnen de cocon. De frissere dagen of avonden weerhouden je er niet langer van om te genieten van tuin en buitenlucht.

icoon_infrarood_endless summer
icoon_regen_endless summer

Buiten tafelen, ook als het regent

De regen hoeft geen spelbreker te zijn op jouw feestjes of familie momenten. Dankzij de waterdiche overkapping en de uitlopende trapezium vorm van het frame kan je ook op druilerige dagen of bij een regenbui gezellig buiten blijven tafelen. Bovendien zijn alle elementen weerbestendig en roestvrij

ENDLESS SUMMER, voor élk cosy moment

Naast al deze voordelen is dit meubel in de eerste plaats ontworpen voor alle gezellige en cosy momenten met familie en vrienden. Samen genieten in een ongedwongen sfeer, het hele jaar door. 

icoon_cosy_endless summer
on table_endless summer

Schommels, top voor groot én klein

De schommels die tegelijk een speels en esthetische element zijn in dit meubel, zorgen ervoor dat ook de kinderen er graag komen bij zitten. Ook volwassenen vinden het super om even jeugdherinneringen op te halen op deze relaxerende schommels.

Helemaal uit de bol...

Wil je na enkele glaasjes wijn helemaal uit de bol gaan? Let dan toch even op voor het hoofd en de overkapping. Misschien is het toch veiliger om bij het dansen met de voeten op de begane grond te blijven. :-)

niet dansen_endless summer
bottom of page