top of page
DSC02781.jpg

ENDLESS SUMMER, all season Belgian outdoor comfort.

Deze outdoor cosy cocon kreeg de toepasselijke naam ENDLESS SUMMER. Dankzij het doordachte concept kan je met dit meubel elke dag samen met vrienden, met het gezin of gewoon even alleen cosy genieten van de buitenlucht, de omgeving en de natuur. Ontdek hier de faciliteiten die van dit meubel een all weather cocon maken. Gezellig buiten keuvelen en tafelen, ook op een druilerige of frissere dag of avond.

Voor stralend zomerweer

Tafelen in de brandende zomerzon houdt niemand lang vol en is bovendien helemaal niet zo gezond. Het UV bestendig zeildoek zorgt voor een aangename schaduw en zet je even uit de zon. Schijnt de zon matig en wil je daar toch van genieten? Het zeildoek is ook heel eenvoudig afneembaar.

icoon_sunlight_wit_zonder kader.jpg
icoon_avond_wit_zonder kader.jpg

Dag én nacht

Ook al meegemaakt dat je op een gezellige zomernacht naar binnen moest omdat het te donker werd? Dankzij de sfeervolle lichtslinger met ledverlichting kan je in deze ENDLESS SUMMER tot in de vroege uurtjes blijven keuvelen.

We houden het warm

De stijlvolle infrarood warmtestralers en het dekzeil zorgen voor een gezellige warmte. Dankzij de schuin uitlopende vorm blijft de warmte ook beter 'gevangen' binnen de cocon. De frissere dagen of avonden weerhouden je er niet langer van om te genieten van tuin en buitenlucht.

icoon_infrarood_wit_zonder kader.jpg
icoon_regen_wit_zonder kader.jpg

Buiten tafelen, ook als het regent

De regen hoeft geen spelbreker te zijn op jouw feestjes of familie momenten. Dankzij het waterdicht dekzeil en de uitlopende trapezium vorm van het frame kan je ook op druilerige dagen of bij een regenbui gezellig buiten blijven tafelen. 

ENDLESS SUMMER, voor élk cosy moment

Naast al deze voordelen is dit meubel in de eerste plaats ontworpen voor alle gezellige en cosy momenten met familie en vrienden. Samen genieten in een ongedwongen sfeer. 

icoon_cosy3_wit_zonder kader.jpg
on table_wit_zonder kader.jpg

Schommels, top voor groot én klein

De schommels die tegelijk een speels en esthetische element zijn in dit meubel, zorgen ervoor dat ook de kinderen er graag komen bij zitten. Ook volwassenen vinden het super om even jeugdherinneringen op te halen op deze relaxerende schommels.

Helemaal uit de bol...

Wil je na enkele glaasjes wijn helemaal uit de bol gaan? Let dan toch even op voor het hoofd en het zeildoek. Misschien is het toch veiliger om bij het dansen met de voeten op de begane grond te blijven. :-)

niet dansen_wit_zonder kader.jpg
bottom of page